Beställning och villkor

Gäller från 6.5.2020.

Skönhetssalong Pretty Diamond (hädanefter e-handel) säljer presentkort till individer i Sverige och Finland. Vi förbehåller oss rätten att ändra leveransvillkor och priser. Priserna inkluderar moms.

Kontakter för e-handel

E-post: heidivuolo@hotmail.com

Telefon: (+46) 0730 36 22 82

Postadress: Storgatan 82, 95331 Haparanda

Hur man beställer

Beställbara presentkort väljs på webbplatsen genom att lägga till dem i kundvagnen. Beställningen skickas genom att betala för innehållet i varukorgen i kassafunktionen i onlinebutiken. Genom att göra en beställning godkänner du dessa leveransvillkor, produktpriser och fraktkostnader. En orderbekräftelse kommer att skickas via e-post till den e-postadress som kunden tillhandahåller vid beställningstillfället och det beställda presentkortet kommer att levereras till samma e-postadress. Beställningsbekräftelsen anger de beställda produkterna och priset.

Betalning

Payson AB agerar som betalningsagent för e-handeln (Payson AB, företagsnummer: 556646-2858). Betalning kommer att ske via Paysons webbtjänst och Payson AB visas som betalningsmottagare på kontoutdraget och fakturan. Betalningar kommer att vidarebefordras av Payson AB till onlinehandlaren. Betalningen är säker eftersom alla transaktionsdata överförs via en krypterad anslutning så att ingen tredje part kan se transaktionsdata.

En transaktion inträffar mellan en e-handelskund och en e-handelskund. E-handel ansvarar för alla handelsrelaterade skyldigheter.

Läs mer om Payson:

https://www.payson.se/sv/privat/paysonkonto/

Betalningsalternativ

Med Payson kan du betala med betalkort (Visa och Mastercard), nätbank och fakturering.

Följande betalningsmetoder är tillgängliga:

Svenska nätbanker: Swedbank, Handelsbank, SEB, Nordea eller Danske Bank.

Finska nätbanker: OP Bank, Sampo Bank eller Nordea Finland.

Med Payson Checkout kommer du automatiskt att kunna betala med Visa och MasterCard i svenska kronor eller euro utan att behöva ingå ett separat avtal.

Kontaktinformation för Payson AB betalningstjänst  

VD: Per Bodell

Adress: Evenemangsgatan 31 169 81 Solna Telefon: 08-470 94 00

Företagsnummer: 556646-2858

Momsnummer: SE556646285801

Leverans

Beställda presentkort levereras på vardagar, inom 1-3 arbetsdagar efter beställning.

Returer

Kunden för e-handel har en 14-dagars ersättnings- och returrätt. För återbetalning, kontakta heidivuolo@hotmail.com eller ring Heidi Vuolo på (+46) 0730 36 22 82.